Tuesday, January 27, 2009

Lalang oh lalang...

Pagi2 aku bangun jer dah ader kat sini, ngantuk giler... lepak kat atas batu jap, sedar2 jer ader sekumpulan paparazi mengSHOOT picture diriku... Ahhh lantaklah, posing sudah. :D Apa ada pada nama.... hanya amalan di muka bumi jer yg leh di bawa ke situ...kenapa manusia mengejar sesuatu yang tak terkejar...dah2 jangan kejar2 Aqil balik umah... Nayaaaa ~~ Kata datin itu... Aku bersyukur kerana dapat menhirup udara yang segar pada hari itu, aku berharap dapat ke sini lagi. Tenang..Nyaman..Aman....Aminnn... legaaaa...(kata si datin tu lagi) kita tidak tahu esok kita kan ada lagi...Nayaaaaaa...

Inilah family ku, dah lama merancang nak mai kat tempat Mak aku berkerja time muda2 dulu, baru dapat pegi sini legaaaa...Ini lah time bersama dengan family. Seronok dapat bersama2 dengan mereka...HArgailah family anda...


Mama N Abah sedang memilih calon ehh silap2 tgk2 bunga hehe



Hehe Ini lah ibuku...Datin itu... (Paham2 ler) Beliau sgt sporting dan rajin memancing dengan abah (Nanti aku upload gbr mereka memancing)


Ini Tokey tanah, adikku hehe Nama dia Aqil Aqmar...Pakar google earth <---amender ntah ni..
Mari cabut daun tehhhh...!!


Halim Network

Nak kopi kopi....Kopikirlah sendiri!!


Ole2 untuk Along hehe....(sapa suh tak ikut)
dr KLinik Husna

Sekian.....

2 comments:

la_princessia said...

beshnyer die g cameron.hehe.sronok tgk bee hepi cmtu.so smile oweyz tao! (^_^)

MerGas_Tua said...

cam best je tmpt tu..hoho.