Saturday, April 18, 2009

~ Teristimewa Buatmu ~

Masih ku ingat ketika dulu, time aku wat Final Projek Kayuh, penuh kontroversi huhu.. Tp aku dapat harunginya. Sebab family aku tak putus2 asa support aku suh siapkan. Dah ler wat 3D laks tu. Giler arr.. Nasib baik ada seseorng ni budak Pakar marketing n accounting muncul dalam hidupku huhu. Beliau ni dikenali sebagai ms_pixie. Ilham nama Company kami beliau yg reka hehe. Kalau aku laks nak jer letak Pixar Disney haha. Pixie pun semart gak. Registration no. pun cun [SA0109694-T] Tak cayer g ler check kat SSM(Google ler ni mender apa wahai pakar2 WIKI) huhu.
1st time gak rasenya aku letak gbr beliau dlm blog ini, blog peribadiku huhu. Beliau sgt memainkan peranan dalam perjalanan penubuhan compan
y kami. Alhamdulilah berjaya gak kami tubuhkan. Kepada saudari Iwanis, cayer sgt syg pd beliau. Time kasih wat kenduri makan2 kat kedai kek hehe. Semoga perhubungan kami bahagia kekal abadi....Aminnn..

p/s: Teringat masa wat fyp kat mcd bersama2 huhu giler bersepah mcd dgn lukisan2ku yg akhirnya kena rombak giler2... :D


hehe kad hr jadi pertama hehe (jgn salah tgk ek)