Monday, March 31, 2008

8 BAB!!!




Adeh minggu nie aku terpaksa hold dulu projek akhir animasi nie, next week ader test lak 8 bab tak bacer lg nak tak nak kena baca gak adeh, dlm kelas bukan dengar pun g wat keje lain lak hikhik tu belum lg layan citer animasi dlm hanset kawan mase time kuliah, giler argh mempengaruhi aku walaupun aku sudah terpengaruh haha...

Tahu arrr henset ko ader tV kan2, apa2 pun agak rindu dgn opisku huhu.... cepatlah benda nie hbs...

Replika basikal di atas pun belum siap lg huhu tp dah menampakkan bentuk2 basikal itu :D

* Psssstttt....mcm mana dh sampai lapan bab nie...bukan tak sampai lg ker...

1 comment:

Grogal said...

SECURITY CENTER: See Please Here