Friday, January 23, 2009

POSTER GENG DI JJ BUKIT RAJA


Sedang ku merempit dengan gaya syahdu di atas moto (gaya bersila) telahku tenampak satu poster besar yg benar2 mengamit pandangan mata kasarku, (rabun dah), Owhh wauuu!! Poster GENG dah ader kat JJ Bukit Raja Klang, Pawagam nie antara paling dekat dengan rumahku. Dalam hati ku mendoakan agar filem ini akan diterima oleh org ramai dan mendapat sambutan yang hangat dari rakyat Malaysia yang sudah lama dahagakan filem berkualiti sebegini. Inginku mention sekali lg tarikh tayangan adalah 12.02.2009

Jom g tengok ramai2 beb!! Terbaik dari ladang. Mogo Les' Copaque makin maju dan maju, Aminnnnnn....

1 comment:

cik kedondong said...

ari tu gi tgk GENG kat bukit raja

kemain susah nak cr poster
yg jmpe pon sketol je
tu pon kat board NOW SHOWING

nk blagak kat poster kecik kemetot mane best