Saturday, July 4, 2009

(^,^) Kursus Tamat, Ianya Chumil2 Belaka.



Salam teman2 ku yg chumil2, pada 2 Julai 09, sejarah telah tercipta pelajar2 UUM telah membuat kejutan dlm mase 11 hari mempelajari 3D mereka menunjukkan prestasi yang baik dan berjaya menyiapkan 4 projek, termasuk 1 projek animasi 30 saat iaitu Ajim Berpantun.



Sempat bergambar setelah kelas tamat, ada 4 pelajar takder time ni, iaitu Ida, Kak Sue hehe, Ann dan waida. Mereka ada misi khas time tu...hehe
















Tahniah kepada pelajar2 yang telah dipilih sebagai pelajar terbaik, Semoga ilmu yg dicurahkan takkan disia2kan. All The Best.

Mr Pxie ke mana pula lepas nie??? Tungguuuu...
hehe ini cikgu Tahir(Keluarga angkat) beliau tgl di Kuala Nerang, kedah, saya sempat melawatnya di sana sebelum balik ke Penang n Ke Klang. (thanks teacher Aumi Sekeluarga)


Inilah kampung cayer di Pulau Pinang, imej ini dirakamkan menggunakan henset cayer.


Kat penang saya beli buah2 untuk keluarga laks, taktau nak beli apa sbenarnya...Hehe meniaga bahulu laks (^,^)

~ Huhu Pixie Studio menanti, keje manyak lg tak hbs ~
Ingat pelajar2ku KESEIMBANGAN tu pening
Thanks warga UUM, Sintok. Anda mmg chumil2 ahaks!


1 comment:

lavagurlz said...

thanks arr upload pic kitaorg kat blog ni..hehe...t letak la kat friendster...besar ckit... peace... :)