Thursday, August 27, 2009

update Awang Selamat

Minggu ini paling bz dlm kamus harianku, Melaka dh mcm blakang umahku sajer, huhu dengan bermodalkan motor kapcai RX10 ku itu, ku redah jua dr Melaka ke Klang atas urusan perniagaan. Watak Awang ni aku sempat update ckit2 jer, kali nie aku dh pacakkan Tulang2 dan sudah meletakkan sebahagian controller yg penting. Masih banyak proses lagi perlu disiapkan termasuklah,
- Controller bahgian mata,
- Blend Shape (ekspresi muka)
- Texturing (giler ar tak letak lg rupanya)
- Paint weight (Skinning) pun tak wat lg...

p/s: Penat tp berbaloi perjalanan itu, ku mengenali 3 orang Tuan Haji...Pergh!! Anyway selamat menjalani ibadah puasa bg seluruh umat islam Yuhuuu Pose Beb!

1 comment:

prof.ir said...

wow!!..
cam profesional je..
good animation..
leh ajr ni..
hihihi..