Thursday, January 14, 2010

New Concept 4 Pixie website ver.2



Cuba yang lebih simple dan mengetengahkan elemen2 social media ^^ Sudah masuk setahun biz Pixie ni rupanya. Antara benda yang wajib ada masa nak sketch idea selain dr pencil kaler adalah pen hikmat aku (yg bentuk love tu) dan jeng3 Eye Mo hehe. Byk2 watak yg aku reka, aku masih merasakan watak Ajim lebih layak berada di hadapan web Pixie ^^ tq cacau!!

2 comments:

fAtaH said...

wow...makin maju kedepan...
sempena tahun baru ek bro?hehe..
tp yg gua suka kat situ,watak ajim ler.mcm da sinonim.hehe..

ABDUL AZIM said...

hehe aku pun tak sanggup nak gantikan watak lain dengan Ajim ni, tapi kena letak awek sebelah dia baru kena nie ^^