Sunday, February 1, 2009

Pemilik Sepit Biru


Apakah ini hehe, inilah dia Raja Sepit Biru yang hidup melepak kat Sungai Teluk Intan, Perak,
Lubuknya? Ko Pikirlah Sendiri hehe.. Pancing udang nie mmg seronok, dia punya tarik tak macam ikan di laut atau sungai, sebab dia makan pakai tangan(sepitmya), tapi bila dah tarik mmg layan.. Kalau area2 Klang mmg kat Kg Tualang jer ada udang2 ini, tp kena charge lak kalau nak memancing kat sana. Berbeza dengan memancing kat sungai nie free tp sunburn ler parah2 :D

udang melepak dalam dulang...yg besar tu bapak dia ko


Macam biasa timbang dulu, ha berapa bertanya, Ko zoomlah sendiri.. :D

laporan ringkas axiim

1 comment:

MerGas_Tua said...

Bapak beso udang tu.jual la kat obersi..msti laku.haha