Monday, February 9, 2009

Semenyih :D


Ha kali nie aku berpeluang g tempat pedalaman skit area semenyih, (aku masih berusaha menulis blog dgn baik) tujuannnya nak memancing, tp akibat beberapa hal tak dpt dielakkan kitaorg sekeluarga lepak2 jer area sini. Check it out..

Area sini mmg manyak ikan, dah mmg manyak sebab aku tgk ramai dpt ikan senang2 jer, biasalah ader air ader ler ikan, huhu ikan chomel2 laks tu, takper lain kali ade peluang kita mai lg sini.


Dah macam biasa, aku yg segan2 ni hanya mampu rendam2 kaki jer, tak sihat beb kang makin demam laks, huhu...

Gaya ni ditaja oleh aqil aqmar, (aqil kitaorg pun reti bergaya mcm hang haha) Nayaaaa...


Apa2 pun yg penting adalah family ku huhu syg mereka :D

2 comments:

Mergas_Tua said...

demam ke?ololo,cian dia..erm,kamu ditag..sila ke blog sy..(tp xnk jwb pn xpe.xbrdosa pn klu xjwb tag tuh..huhu)

la_princessia said...

chumilnye sayang sayer ni (^,^)
hug2